Hair Botox este o tehnologie de ultima generatie ce aduce noi inovatii in domeniul produselor profesionale de ingrijire a parului. Creat special pentru reparare firului de par degradat, uscat, casant, Hair Botox reconstruieste firul de par de la radacina pana la varfuri, previne caderea parului, uscarea si ruperea lui si ii reda finetea, stralucirea si textura naturala.

Hair Botox este un tratament fara reactii chimice ce are la baza ingredienti naturali – Keratina, Botox si Amino acizi – in concentratii mari, care poate fi aplicat in repetari multiple, pe toata lungimea firului de par, la intervale scurte de timp. Botoxul actioneaza la nivelul celui de al doilea strat al firului de par unde, datorita ingredientilor pe baza de oxigeni, actioneaza pentru a regenera firul de par din interior, imbracandu-l la exterior in polimeri. Astfel ii reda parului rezistenta, naturalete, volum, finete si stralucire.

Hair Botox este un tratament pentru toate tipurile de par, indiferent ca este ars, vopsit, trecut prin repetate proceduri de coafare sau tratamente de indreptare, chiar daca varfurile sunt despicate sau daca parul este natural. Ofera o stralucire de durata! Tratamentul Kashmir Hair Botox este un tratament ce hraneste in profunzime, reconstruieste firul de par si previne electrizarea. Secretul din spatele tratamentului care incurajeaza absortia de vitamine, antioxidanti si proteine, oferind astfel parului calitatea si textura naturala.

Tratamentul Hair Botox ajuta de asemenea la repararea parului, prevenind caderea lui.

 

Elementele esentiale, asemenea acizilor naturali, antioxidantilor, Keratinei naturale si botoxului sunt puternic integrate intr-o formula ce indreapta parul si ii ofera stralucire, finete si elimina varfurile despicate.

Tratamentul Hair Botox ajuta la reconstruirea firului de par in timp si previne caderea parului.

Il poti incerca in salonul Revolution Style!