Intro

hr

Suntem pasionati de ceea ce facem si motivati sa descoperim noi valente ale meseriei noastre de stilisti. Oferim servicii personalizate de styling, infrumusetare si ingrijire la cele mai inalte standarde de profesionalism. Schimbarile de look, procedurile cosmetice care iti ofera un ten sanatos si radiant, un machiaj asortat personalitatii tale si cele mai versatile tipuri de tunsori sunt doar cateva dintre serviciile de care beneficiezi in salonul nostru. Te asteptam!

Pentru a fi de neinlocuit, trebuie sa fii intotdeauna diferita

COCO CHANEL

Povestea Noastra

hr

Inceputul

Revolution Style s-a nascut odata cu pasiunea Rodicai Cernea pentru hair styling. Pasiunea ei pentru coafura a inceput cand era foarte mica: toate papusile aveau in fiecare zi alta coafura , impletea si se juca cu parul lor tot timpul. Cu timpul a trecut de la papusi, la prietene, la rude, la vecini, iar la varsta de 14 ani ea luase deja hotararea: isi dorea propriul salon de coafura! Astfel ca, in paralel cu liceul, a inceput sa isi construiasca si visul!

Cautand propriul stil

Povestea noastra a inceput in anul 2000 cand Rodica deschide salonul in cadrul hotelului Lido si conduce o echipa formata din 3 stilisti. De atunci, am evoluat, am invatat, ne-am perfectionat si astazi suntem o rchipa unita, determinata sa ofere cele mai bune servicii de hairstyling, manichiura, pedichiura, cosmetica si machiaj.

Prezent si obiective

Suntem pasionati de ceea ce facem si motivati sa descoperim noi valente ale meseriei noastre de stilisti. Oferim servicii personalizate de styling, infrumusetare si ingrijire la cele mai inalte standarde de profesionalism. Schimbarile de look, procedurile cosmetice care iti ofera un ten sanatos si radiant, un machiaj asortat personalitatii tale si cele mai vesatile tipuri de tunsori sint doar cateva dintre serviciile de care beneficiezi in salonul nostru. Te asteptam la Revolution Style!

Parteneri

hr