Rodica Cernea

HAIR STYLIST

Rodica este inima Revolution Style. Ideea acestui salon s-a coturat in mintea ei inca de mica si a stiut inca din copilarie ca pasiunea pentru hairstyle se va materializa in sute, mii de ore petrecute pentru tunsori avangardiste, culori surprinzatoare si, bineinteles, zeci de cliente-prietene care ii sunt fidele de peste 15 ani.

Milea Nina

HAIR STYLIST

Nina lucreaza in salon din anul 2008 si s-a specializat in hairstyling urmand cursurile de perfectionare Top Line si L’Oreal, dar si exersandu-si talentul la cursuri international tinute la Londra sau Paris.

Silvia Rosu

SPECIALIST HAIR STYLIST

Silvia este parte din echipa Revolution Style din 2008 si este specializata in colorarea parului. A participat la seminarii nationale si internationale gazduite de cele mai mari braduri in hairstyling: Morocanoil, Kerastase, L’oreal, Goldwell, Vitality’s. Adora sa lucreze cu culorile sis a descopere noi tratamente pentru par si nu in ultimul rand realizeaza coafuri impecabile.

Irina Gavrila

COSMETICIAN

Este cosmeticiana, absolventa a seminariilor Top Line si Babor. Isi face meseria cu drag, este increzatoare si pozitiva, reusind sa imprime aceasta stare clientelor sale. Practic, permanentul ei optimism este parte integranta a tratamentelor pe care le aplica.

Cristina Acatrinei

NAIL ARTIST

“Mainile doamnelor sunt carti de vizita”, spune Cristina. Este in permanenta conectata la noile tendinte si recomanda de fiecare data culorile si stilurile potrivite fiecarei cliente.